NESSIE

Den fremste egenskapen Nessie har er hennes evige optimisme. Hun tror at ting går alltid bra, så lenge de går hennes vei. Hun så derfor sitt snitt til å kuppe direktørjobben ved å arrangere generalforsamling og valg når alle de andre var opptatt med dogs4all og sørget over den falne direktøren - og valgte seg selv enstemmig til direktør. Hennes største oppgave er å diregere oss andre og å skrive en egen blogg. Nessie er en cesky terrier. 

 

ELLIE 

Ellie er firmaets solstråle [fnys - red adm], selv om hun nå har blitt voksen og er litt mer opptatt av å ligge og ta seg pent ut enn å jobbe. Ellie er egentlig en kronet dronning, som i grunn gjør minst mulig anstrenge aktiviteter, og sparer energien til å løpe tulling når anledningen byr seg. Ellie er en greyhound. 

 

KAREL 

Karel ramlet inn hos oss en vinternatt i november 2021. Vi trodde først han var en liten teddybjørn, men det viste seg fort at han hadde kvaliteter ut over det å være teddybjørn - som seg hør og bør de fleste valper gjør. Han har påtatt seg oppgaven å fylle Ludvik's potesokker, men enn så lenge er han bare akseptert inn som lærling. Hans pasjon er å "rydde" på lageret ved å stappe alt som detter på golvet i kjeften, for så få belønning når han spytter søppelet. 

 

Karel

BJØRN

I motsetning til de andre ansatte er Bjørn teknisk anlagt, og har derfor fått jobben som IT-ansvarlig, generelt teknisk ansvarlig, klagemur for oss som er mindre teknisk begavet samt vaktmester. I tillegg er han en støttespiller for Nessie i hennes direktørjobb fordi Bjørn har vist å kunne glimte til med utmerkede ideer ingen andre har tenkt på. Bjørn har utdanning innen IT og er også NKK-instruktør med lang erfaring innen forskjellige typer hundesport.

 

STEPANKA

Stepanka er eieren av butikken og en selvsagt altmuligjente med ansvar for alt fra kundeservice til varebestilling. Opprinnelig utdannet Steapnka seg innen klesdesign og skreddersøm, men så gikk hun videre til kommunikasjon og markedsføring. Så han hun utdannet seg innen etologi/hundeatferd og som hundetrener. Stepanka er en tsjekker med mange års botid i Norge.

Ansatte vi minnes

STERLING - "Et lys har blitt til en stjerne" - 14.11.2009 - 14.11.2018.

LUDVIK - "The grand grumpy old man"  21.03.2008 - 02.04.2021 

HENRY - The happy camper 02.12.2013 - 20.07.2023